LI'S GARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3243 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Li's Garden. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:11 Ik heb weer heerlijk gegeten! Heb hier nu een aantal keren besteld en de kwaliteit blijft op hoog niveau, ook de bezorging altijd netjes.
25 feb 2024 om 20:10 Het duurde bijna 2 uur voordat het eten er was. Het was lauw. Wij hadden nasi besteld maar kregen bami. Ik weet niet wat er aan de hand was want normaal is altijd erg goed.
25 feb 2024 om 20:02 Dit keer was het eten erg lauw
24 feb 2024 om 22:46 Eten was warm en lekker, bezorger op tijd. Loempia wel wat slap.
24 feb 2024 om 18:38 Viel zwaar tegen en dat voor die prijs
22 feb 2024 om 20:00 Het eten was lekker. Maar jammer dat één van de bakjes half open en ingedeukt in de verpakking zat!!!
20 feb 2024 om 21:29 Erg lekkere maaltijd, veel smaak. Voldoende voor twee personen en het menu is gevarieerd genoeg. Prima.
20 feb 2024 om 19:54 Zeer smakeloos indonesisch eten
18 feb 2024 om 20:19 De combi menu's zijn wel ietwat aan de prijs en 3,50 extra voor weinig kroepoek vind ik ook niet best maar de Babi pangang is top, de Nasi is top! Het smaakte in ieder geval prima.
18 feb 2024 om 2:14 helemaal tevreden betreft kwaliteit en snelle levering li,s garden kan ik zeker aanbevelen.
17 feb 2024 om 11:24 Chinese bami van het huis, lekker en veel. Voor die dagen eten!
16 feb 2024 om 20:00 Als het bestelde eten ook goed warm geleverd en op tijd zou zijn had ik geen reden tot klagen maar helaas kwam het dus twintig min na de opgegeven tijd aan Na het zelf weer opgewarmd te hebben was het lekker